Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از ماه ها ممنوعیت ثبت قیمت خودرو در سایت های خرید و فروش اینترنتی خودرو و بعد از اثبات بی اثر بودن این محدودیت ها برای کنترل قیمت، بلاخره مجوز درج و نمایش قیمت ها در سایت های ثبت آگهی از سوی مجلس صادر شد و از اواخر هفته گذشته سایت های ثبت آگهی خودرو رسما اجازه درج و نمایش قیمت خودروهای مختلف را بدست آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمستان سال گذشته داغ ترین روزهای صنعت خودروسازی در سال 98 بود و در ادامه با شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی معاملات و نمایشگاه های خودرو، تب افزایش قیمت ها اندکی فروکش کرد و شاهد روند نزولی آرام قیمت ها در بازار بودیم.

اما با این حال تعطیلات موقت کرونایی تبدیل به فنری شد که روز به روز فشرده تر شده و بلافاصله با برداشته شدن محدودیت ها و فعالیت دوباره نمایشگاه داران خودرو، فنر قیمت ها بسیار قوی تر و شدیدتر رها شد و شاهد انفجار قیمت ها در بازار بودیم.

این صعود قیمت ها به حدی زیاد بود که باعث شد پای سازمان ها و نهادهای مختلف به موضوع قیمت خودرو باز شود، اما دیدیم که ورود نهادهای مذکور نه تنها تاثیری در کاهش قیمت ها نداشت، بلکه روزانه شاهد افزایش قیمت ها در بازار بودیم و در حال حاضر قیمت برخی خودروها به دو برابر بازار رسیده است یا حتی مصوبه شورای رقابت که به صورت فصلی به شرکت های خودروسازی اجازه افزایش قیمت را می دهد.

افزایش بی رویه قیمت خودرو منجر به اتخاذ تصمیم های مختلفی در راستای کنترل قیمت ها توسط کمیته خودرو همچون اجرای طرح فروش فوق العاده، پیش فروش و همچنین مشارکت در تولید خودروسازان با محدودیت های بی سابقه شد.

اما تصمیم دیگر مربوط به حذف قیمت ها از سایت های ثبت آگهی خودرو و همچنین اعلام قیمت روز خودرو در سایت های خبری از تاریخ 20 اردیبهشت ماه بود که در صورت مشاهده، برخورد مراجع قضایی و پلیس فتا را به همراه داشت و درحالی که این مورد تاثیری در کنترل قیمت ها نداشت، دقیقا تا 8 ماه بعد از ابلاغ ادامه پیدا کرد و مصرف کنندگان واقعی را بیش از پیش سردرگم و دست دلالان را برای ثبت و اعلام قیمت های دلخواه باز کرد.

در حقیقت اجرای طرح فروش خودروسازان، ممنوعیت درج قیمت ها در سایت ها و همچنین تحت پیگرد قرار دادن محتکران و متخلفان خودرو بیشتر از همه جنبه روانی داشت و تنها برای مدت کوتاهی توانست بر روی بازار خودرو تاثیر گذاشته و باعث ثبات قیمت ها و یا کاهش تقریبی آن شود.

با این حال چیزی که شاهد هستیم، طرح های مذکور بویژه ممنوعیت درج قیمت خودرو در سایت های خرید و فروش خودرو هرچند موفق به تامین بخشی از نیاز مصرف کنندگان واقعی شده است، اما تاکنون نتوانسته تاثیر چشمگیری بر روی بازار داشته باشد و علاوه بر این بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که ممنوعیت درج قیمت در سایت ها، باعث سردرگمی مشتریان واقعی و نبود معیار برای خرید اتومبیل شده و شرایطی را فراهم کرد تا دلال خودرو با قیمت دلخواه اقدام به فروش ماشین های خود کند.

با نگاهی به قیمت خودروهای داخلی موجود در بازار و تفاوت قیمت بسیار زیاد آنان نسبت به قیمت خودرو قبل از ممنوعیت درج قیمت در سایت های مختلف، نشان از بی اثر بودن این اهرم سختگیرانه در کنترل قیمت ها دارد که در کمال تعجب به مدت 8 ماه برقرار بود تا اینکه بلاخره این ممنوعیت برداشته شد و طی روزهای اخیر سایت های آگهی خودرو امکان ثبت قیمت ها در آگهی را بدست آوردند.

حال خودرو بانک به عنوان یکی از بزرگ ترین رسانه فعال در حوزه خودرو و با همکاری مجموعه های معتبر، به صورت روزانه آخرین قیمت خودروهای داخلی موجود در بازار و همچنین برخی از پرمخاطب ترین خودروهای وارداتی بازار را در کنار مشخصات فنی خودرو های موجود در بازار، مورد بررسی قرار می دهد و این بخش می تواند مرجع مناسبی برای کاربرای به منظور اطلاع از آخرین قیمت خودروهای داخلی و خارجی در بازار باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: شاخص آلودگی هوا انتخابات 1400 کاظم صدیقی ویروس کرونا فائزه هاشمی قیمت خودرو خودرو در سایت ممنوعیت درج قیمت قیمت خودروهای کنترل قیمت قیمت خودرو قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

مهر در گزارشی نوشت: قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901266

دیگر خبرها

  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت